Kristi Shrewsbury's

Saturday, November 19, 2005

Halloween - peetud 29/10/2005

Nii... ja ei läinudki kuud aega mööda ja juba ma kirjutan sellest, milline meie Halloweeni pidu oli. Asi edeneb, kas pole? Pilte olete te flickr'is loodetavasti juba kõik näinud, nii et nüüd üritan natuke taustajuttu kribada.

Esimene idee Halloweeni peo pidamiseks tuli 8ndal oktoobril. See on tähelepanuväärne päev ka mitmel teisel põhjusel, kuna tegemist on päevaga kui Mandy meie majapidamisega liitus ja kui me selle auks grillpeo korraldasime ning mingil hetkel päeva jooksul avastasime, et äärmiselt hea idee oleks Lea riidekappe rünnata ja ennast grillimiseks tõsiselt üles lüüa. Nii juhtuski, et mingil hetkel õhtu jooksul kappasin cowgirli riietuses poodi, et meie vähenevaid jäätisevarusid täiendada. Sellest õhtust sai ka mõned pildid tehtud, aga kahjuks oli fotograafil (kelle nime me ei nimeta, aga tegemist on ainsa inimesega siin majas, kes eesti keeles on võimeline rääkima) kätevärinaga probleeme ja seega pole pildid just suuremad asjad.

Aga mitte see üritus ei ole meil teemaks, vaid pigem ikka Halloween. Tükk aega käisid jutud, et me peaks ennast riietama nagu The Charmed Ones ja kuna minu saatuseks oleks olnud Paige'ks olemine, siis sõdisin selle vastu täie hooga. Lõpuks otsustasime lihtsalt midagi teistsugust teha ja igaüks riietas ennast vastavalt oma ideedele.

Inimesi eriti palju kohale ei ilmunud, kuna osutus, et paljudel on perekondlikud jms ettevõtmised ja nii oligi meid ainult kuus varajast halloweeni tähistamas. Mitte et see oleks mingilgi määral vähem lõbus olnud.

Alustasime tüüpiliste halloweeni mängudega nagu apple bobbing, kus vees hulpiv õun sealt ilma käsi kasutamata kätte vaja on saada ja kahtlane õhupalli mäng, kus jällegi käsi kasutamata õhupall ühelt inimeselt teisele on vaja edastada. OK, seda, et see viimane traditsiooniliselt halloweeniga seotud on, ma küll hästi ei uskunud, aga ei saa ennast sellistest pisiasjadest segada lasta.

Kui kõik tubased meelelahutused (ja toit ja alkohol) ammendatud olid, otsustasime kostümeeritult kohalikku pubirallit teha. Küllaltki huvitaval kombel äratasime päris palju tähelepanu ja see oli äärmiselt lõbus, kuigi Mandy mainis järgmisel päeval, et oli vetsus käies kuulnud, kuidas kaks tüdrukut meid taga rääkisid. Kui tema selle peale oma kabiinist nõiale sobiliku naeru kuuldavale lasi, jäid tüdrukud millegipärast vait ja lahkusid äärmise kiiruga.

Oktoobri lõpus kehtis Inglismaa pubides veel kella 11st alkoholikeeld ja seega pidime üsna kiiresti otsustama, kas tahame kuhugi edasi minna või kobime koju tagasi. Lõplikuks otsuseks sai, et Mandy ja Jamie lähevad koju ning meie Lea ja Steve'iga edasi Shifnali kohalikku ööklubisse. Seal oli mul alguses üsna igav, kuna paistab, et Naughty Nell's on peamiselt hip-hop'ile keskenduv klubi ja mina selle järgi eriti tantsida ei oska, aga siis avastasime, et tegelikult saab salsa üsna vähese vaevaga ka hip-hop muusika jaoks ümber kohandada ning ülejäänud õhtu (öö?) veetsime seal tantsides.

Järgmisel hommikul ei olnud mul just väga hea olla ja nii veetsin päeva teleka ees vegeteerides ja eelmisel õhtul tehtud pilte sorteerides ning jõudsin järeldusele, et üle pika aja oli tegemist tõelise nädalavahetusega, kus ma kordagi tõsiselt tööleminekule ei mõelnud.

Järgmine kirjatükk: kuidas Mairi külas käis ja me Wales'is lammastega tutvust arendasime.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home