Kristi Shrewsbury's

Sunday, January 22, 2006

Ja veel üks

...kuna paistab, et ma täna hoogu sattunud olen.

Eile oli Wellingtonis Salsa Saturday, kus kõigepealt oli pisut keerulisem (OK, palju keerulisem!) tund äärmiselt hea õpetajaga, siis niisama tantsimine ja lõpuks veel demonstratsioonesinemine. Äärmiselt lahe õhtu niisamagi, aga me otsustasime asja enda jaoks veelgi lõbusamaks teha ja pärast seda veel ööklubisse edasi minna. Seal tantsisime kuskil poole kolmeni, kuni muusika väga klubiks ära läks ja jalad igal sammul krampi kiskusid. See andis tagasihoidlikult märku, et nüüd oleks vist aeg koju minna.

Steve tegi ka selle õhtu jooksul hulga pilte, mis päris hästi välja olevat tulnud ja loodetavasti saan need temalt homme kätte. Annan teile teada, kui olen nad flickrisse üles pannud.

Update: pildid on kätte saadud, parimad välja valitud ja üles pandud.

:::::

Ja paistab, et meie kohalikud õpetajad on oma kodulehekülge uuendanud, eriti põnev see küll pole, aga kui huvitatud olete, siis saate vaadata, millised meie salsaõhtud tavaliselt välja näevad.

2 Comments:

  • Kahju kuulda teie elamise kohta. Kohe tekib väike mure, et kuhu ma siis kevadel ennast vedama pean jälle - üks Dementoidide urgas teise järel teil seal Shifnalis. :)
    Aga tegelikult, sinu hoolikalt valitud Steve'i piltide link ei anna mingit tulemust, kas sa pärast ikka kahetsesid ja panid tsensuuri peale? :)

    By Blogger ell, at 10:22 pm  

  • Jah... elamisega on tõesti probleeme. Aga selleks ajaks kui sina saabud, on loodetavasti mingi pesa olemas - ja kui eriti hästi läheb, siis mitte väga kaugel ja väga pimedate nurkade taga.

    Aga lingi kohta ei oska midagi öelda - kui mina klikkan, siis töötab ja ei kujuta ette, mis seal valesti on. Igal juhul on nad flickris olemas

    By Blogger Emily Isabel, at 6:42 pm  

Post a Comment

<< Home