Kristi Shrewsbury's

Saturday, June 23, 2007

Kriminaalne kant

Ema, sina võib-olla järgnevat juttu lugeda ei taha.

Väikesi pilte meie eluolust:

  • Me elame Shrewsbury vanglast umbes 500 m kaugusel. Mitte nii lähedal, et vangid läbi meie hoovi põgeneksid, aga piisavalt lähedal, et Troy, kes suutis Steve'i juurde tulles natuke ära eksida, ka vangla ümbrusele tiiru peale tegi. (*)

  • Ühel hommikul kuskil kuu-poolteist tagasi ärkasime hirmsa müra peale üles. Aknast välja vaadates selgus, et maja kohal tiirutab helikopter ja sealt lähedusest minev kõrvaltee on politsei poolt blokeeritud. Hiljem internetis ringi tuhnides selgus, et oli toimunud tulistamine ja ohvriks oli osutunud politseinik. Lühikese kokkuvõttena siis lugu selline, et mingi tüüp oli ennast nurgapealses pubis (*) täis joonud, koju läinud ja oma elukaaslasega tüli alustanud. Naabrid kutsusid selle peale politsei, tüüp haaras relva ja kukkus tulistama.


  • Eile hommikul läksime linna ja avastasime, et järjekordne tänav oli politsei poolt blokeeritud. Varsti nägime ka ajalehepealkirju, mis kuulutasid, et Shrewsbury ööklubis on toimunud tulistamine. Internet rääkis meile sellest lähemalt. Olen ka ise Buttermarketis käinud, tõsi küll, mitte ööklubina vaid salsaklubina. Ööklubina on nende muusikaline valik mitte just kõige parem - kui sulle just drum'n'base väga ei meeldi.

Sellest kõigest piisab, et kolimise peale mõtlema hakata.

(*)muide, vangide põgenemise kohta teen nalja, ei ole kuulnud, et midagi sellist tegelikult juhtunud oleks

(*) See pubi on juba ammu selline kahtlane koht olnud. Kui Steve'iga alles käima hakkasime ja mina talle teinekord laupäeviti/pühapäeviti külla läksin, siis nägin mitu korda politseid pubi ukse ees. Nagu aru sain kogunesid nad päevadel, kus Shrewsbury FC mängis, lihtsalt sinna ukse ette ja korjasid siis need mänguaegsed huligaanitsejad sealt pärast lihtsalt kokku. Oluliselt kergem kui neid purjakil mehi mööda linna taga ajada.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home