Kristi Shrewsbury's

Saturday, September 08, 2007

25.08.07 - lend Ateenasse

Meie reis algas laupäeval kell 9, kui Lutoni poole teele asusime. Igasugustest ummikute õudusujuttudest hoolimata jõudsime sinna ülivara - kell 11 ja saime seega lennujaamas niisama ringi luusida. Lennuk muidugi hilines ka tunnikese ja see tähendas, et me ei maandunud enne kella üheksat kohaliku aja järgi. Metroo peale ronides selgus, et enne kella kümmet ta ei lahku ja seega saime seal mõnda aega istuda ja kreeka keelt lugema õppida (meie reisijuhi kohaselt on kreeklastel kolm erinevat i'd. Miks?)

Metrooga saime ilusti hakkama, aga kui tuli aeg hotelli leida, läks asi keerulisemaks. Nimelt väitis hotelli kodulehekülg, et asub 100m kaugusel metroojaamast ja seega arvasime, et ta kätte paistab. Kohalikku kaarti meil ka polnud ja seega olime sunnitud edasi-tagasi marssima, kuni leidsime inimese, kes meile õige suuna kätte juhatada oskas. Tee pealt ostsime endale ka paar võileiba kaasa, kuna kahtlustasime, et pärast keskööd muutub söögi leidmine oluliselt raskemaks.

Hotell asuski seal, kus meile juhatati ja check-in õnnestus ka suuremate sekeldusteta ära teha. Kobistasime oma tuppa, sõime ära võileivad ja läksime magama.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home